Wat bieden we?

We bieden loopbaanbegeleiding op maat aan iedereen die zijn of haar baan is verloren, dreigt te verliezen of een flexcontract heeft. We begeleiden je van werk naar werk en hebben daarbij echt oog voor jou, jouw wensen en jouw mogelijkheden. We bieden o.a. persoonlijk loopbaanadvies, coachingsgesprekken, hulp bij omgaan met verlies van werk, tools om met stress om te kunnen gaan, sollicitatietraining en een CV-check. Ook kunnen we je doorverwijzen naar (om)scholing). En we weten, als je dat nodig hebt, de weg naar hulp bij schulden te vinden.

Vaste loopbaancoach

Iedere deelnemer krijgt een vaste loopbaancoach toegewezen, die hem of haar onbeperkte ondersteuning biedt tijdens het gehele traject. Dit kan in persoonlijke gesprekken, per telefoon of per e-mail.

Persoonlijk loopbaanadvies

Iedere deelnemer krijgt loopbaanbegeleiding op maat, passend bij de situatie, behoeften en wensen van de deelnemer.

Coachingsgesprekken

Individuele coaching (1 – 6 gesprekken) kan onderdeel zijn van de loopbaanbegeleiding op maat.

Werkgroepen

Naast persoonlijke begeleiding kan het werken in werkgroepen onder begeleiding van een coach onderdeel zijn van een traject.

Online portaal

Deelnemers krijgen onbeperkt toegang tot het portaal met vacatures, opdrachten en testen.

Sollicitatie- en ontwikkellogboek

Deelnemers krijgen de mogelijkheid geboden om een sollicitatie- en ontwikkellogboek bij te houden.

Workshops

Drieluik (Oriëntatie op jezelf/Oriëntatie op werk/Presentatie op de arbeidsmarkt), Hoe kom ik aan tafel, Hoe voer ik het goede gesprek, Gezond omgaan met stress, Jouw talenten en competenties, Netwerken, Omgaan met verlies van werk, Onderhandelen op arbeidsvoorwaarden, Onderscheidend solliciteren, Opstellen curriculum vitae, Rouw bij verlies van werk, Social media/LinkedIn (basis), Social media/LinkedIn (verdieping), Sollicitatiebrief schrijven

Scholingsadvies

Op basis van de persoonlijke situatie, behoeften en wensen van de deelnemer geven we scholingsadvies en verwijzen we door passend onderwijs (inclusief scholingsbudget).

Schuldhulpverlening

Indien nodig weten we de weg naar hulp bij schulden te vinden.