Intakegesprek

Het is zover: tijd voor je intakegesprek. Samen met de loopbaancoach breng je jouw situatie in kaart. Vervolgens stellen jullie samen een ‘Van-werk-naar-werk-plan’ op. Daarin onderzoeken jullie welke bestaande mogelijkheden er zijn in jouw sector. En of er afspraken zijn gemaakt met jouw werkgever waar je aanspraak op kunt maken, zoals een sociaal plan. Als het nodig is breiden we je persoonlijke loopbaanbegeleiding uit met loopbaanadvies, ondersteuning bij het verwerken van baanverlies, doorverwijzing naar scholing, sollicitatietrainingen en/of een CV-check. Bij het opstellen van jouw persoonlijke plan, nemen we ook de dienstverlening van onze andere partners mee.

Persoonlijk loopbaantraject

Na de intake gaan we van start met jouw persoonlijke loopbaantraject op basis van het opgestelde plan van aanpak. De duur van het traject is afhankelijk van jouw eigen situatie en wensen. Ons doel is dat we je écht verder laten komen. We staan letterlijk naast je in het werkveld en helpen je groeien.

Tijdens het traject behoud je jouw persoonlijke loopbaancoach bij wie je terecht kunt met al je vragen. Ook wanneer je bijvoorbeeld workshops of onderwijs volgt bij andere aangesloten partners. Aan het eind van het traject bespreek je samen met jouw loopbaancoach wat het je heeft opgeleverd. Is het loopbaantraject voldoende geweest? Zijn er nog aanvullende stappen gewenst? In het laatste geval breiden we jouw plan verder uit.