Veelgestelde vragen

Loopbaanbegeleiding

De loopbaanbegeleiding van De VAKbeweging is voor iedereen die wordt ontslagen, een flexcontract heeft, zonder werk dreigt te komen door faillissement of reorganisatie of dreigt uit te vallen vanwege fysieke werkgerelateerde klachten of vanwege een burn- of bore-out. En waarbij de huidige werkgever of de sector waarin iemand werkzaam is geen mogelijkheden biedt voor begeleiding van werk naar nieuw werk. 

Je kunt je eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier op deze website. Een loopbaancoach uit jouw regio neemt contact met je op voor het maken van de eerste afspraak. Mocht je niet in aanmerking komen voor gratis dienstverlening, dan nemen we alsnog contact met je op. Misschien kunnen we je op een andere manier helpen of we verwijzen je door naar de plek waar je terecht kunt.

Nee, de loopbaanbegeleiding is niet alleen voor leden van de FNV of CNV. We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft. We kunnen dit aanbieden dankzij subsidie vanuit de overheid om mensen zoals jij te kunnen helpen. We werken daarbij samen met partijen als het UWV, gemeenten en onderwijs.