Van werk naar werk

Wij zijn De VAKbeweging. Wij helpen iedereen van werk naar werk, met loopbaanbegeleiding en/of -coaching. We hebben daarbij echt oog voor jóú en jouw situatie. Zie ons als jouw partner of coach in je loopbaan. Je schakelt ons in naast de reguliere loketten waar je als werkzoekende terecht kunt.

Voor wie

Heb je een flexcontract? Ben jij momenteel werkzoekend?  Of dreig je jouw baan of inkomen te verliezen? Zet jouw loopbaan dan in beweging met gratis loopbaanbegeleiding van De VAKbeweging. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden van werk naar werk. Dat doen we op 35 locaties in het land. Er is dus altijd een coach bij jou in de buurt. En natuurlijk online.

Gratis

De loopbaanbegeleiding van De VAKbeweging is gratis. We kunnen deze dienst kosteloos aanbieden dankzij beschikbare subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid, om mensen te ondersteunen in het vinden van nieuw en passend werk. We zijn onderdeel van de 35 regionale mobiliteitsteams en het eerste aanspreekpunt voor werkenden die hun baan (dreigen) te verliezen.

Let op: hoewel de dienstverlening van De VAKbeweging een samenwerking is van de FNV en CNV, is deze dienstverlening zeker niet alleen voor leden van een van deze vakbonden. We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft, kosteloos. We werken daarbij samen met o.a. het UWV, gemeenten en onderwijs.